Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού

EPO

Η ''παραίτηση'' της Ελασσόνας από το πρωτάθλημα και ενώ βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, η ήττα της ομάδας Νέων από τον Αγρότη, χωρίς να έχει ψάξει το θέμα η αρμόδια αρχή της ΕΠΟ συνιστά ξεκάθαρη και απροκάλυπτη αλλοίωση του Πρωταθλήματος. Μάλιστα, όπως είχε γράψει και μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Αθήνας το Σάββατο 7 Μαρτίου, όλα αυτά που έλαβαν χώρα αυτές τις ημέρες ζημιώνουν τον ΑΠΟΚ και τον Πυργετό και δευτερευόντως και τον Α.Ο. Καρδίτσας.  
Δυο ομάδες της Λάρισας παράτησαν τη διεκδίκηση του τίτλου ξαφνικά (!) και ο τίτλος… εγκαταστάθηκε στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην Αναγέννηση, δικαιώνοντας όσους (ανθρώπους από την Καρδίτσα, αλλά και την Ευρυτανία) πεισματικά μάς τόνιζαν από τις αρχές Δεκεμβρίου ότι η ΑΣΑ θα πάρει το πρωτάθλημα!!

Ποια η θέση της αρμόδιας αρχής;
Εύλογα μετά από όλα αυτά το μπαλάκι πέφτει στον Πρόεδρο της Δ΄ Εθνικής τον κ. Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο οποίος καλείται να απαντήσει σε όλα που ανέτρεψαν εν μια νυχτί  τα δρόμενα στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού, αλλά και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Ζήση Γρηγορίου (φωτο)για όσα έγιναν από τις ομάδες της Ένωσής του και κυρίως την Ελασσόνα. 

zhshs-grhgoriou

Η μάχη της παραμονής δύο στροφές πριν το τέλος
Αυτές οι αναπάντεχες (;) εξελίξεις έχουν θορυβήσει τους πάντες και φυσικά και τον ΑΠΟΚ. Γίνονται υπολογισμοί επί υπολογισμών και ακούγονται σενάρια επί σεναρίων. Όχι κυρίως για την τύχη του τίτλου, αλλά για τη μάχη της σωτηρίας, όπου στους δυο ο τρίτος... καίγεται!!
 
Δυο στροφές πριν το τέλος
Απομένουν δυο αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και είναι φανερό και από το βαθμολογικό πίνακα (βλ. σελίδα 22) ότι η Αναγέννηση θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Στο θέμα της παραμονής το Λιανοκλάδι με τη νίκη-παρωδία βρίσκεται σε θέση ισχύος, καθώς αν κερδίσει Αμπελωνιακό (εντός) και Ταυρωπό (εκτός) παραμένει στην κατηγορία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. 
Το ίδιο ισχύει και με τον Πυργετό που αντιμετωπίζει τα Καμένα Βούρλα (εντός) και τον Α.Ο. Καρδίτσας (εντός). 
Ο ΑΠΟΚ -με την προϋπόθεση ότι θα πάρει τους έξι βαθμούς στα δυο εναπομείναντα ματς με Πύρασο (εντός) και Καμένα Βούρλα (εκτός)- περιμένει έστω ένα ‘‘Χ’’ στο ματς Λιανοκλάδι-Αμπελωνιακός για να παραμείνει στην κατηγορία ή διπλό του ΑΟΚ μέσα στον Πυργετό, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα της Λάρισας!!
 
Σενάριο ανόδου δυο ομάδων
Ακούγεται και το σενάριο να ανεβεί στη Football league 2 και ο δευτεραθλητής του ομίλου γεγονός που συνεπάγεται πως παραμένει στην κατηγορία και ο 7ος της βαθμολογίας!! 
Οι εξελίξεις και το παρασκήνιο έχουν… πάρει φωτιά!!