Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

«Σάρωσαν» τα χρυσά στα διασυλλογικά ρινγκ οι αθλητές/τριες του Α.Σ TAE KWON - DO Ευρυτανίας

Σε δύο σημαντικές διασυλλογικές διοργανώσεις βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μέσα στον Οκτώβριο, στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών για μελλοντικά πρωταθλήματα και σπουδαίες διοργανώσεις.

taekwondo1

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 δέκα από τους αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο στάδιο Μιχάλης Μουρούτσος για να λάβουν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, μαζί με άλλους 300 αθλητές και αθλήτριες, στις κατηγορίες, παίδων - κορασίδων - εφήβων - νεανίδων - ανδρών -γυναικών. 

Χρυσά μετάλλια κατέλαβαν οι αθλήτριες: Σταϊκούρα Ειρήνη στην κατηγορία των -44 κιλών, η Αρωνιάδα Κωνσταντίνα στην κατηγορία των -37 κιλών, η Κονιαβίτη Μαρία στην κατηγορία των -28 κιλών, η Δροσίνη Αλεξάνδρα στην κατηγορία των -54 κιλών  και οι αθλητές:  Μπαρμπούτης Χαράλαμπος στην κατηγορία των -38 κιλών, ο Κολοκώτσιος Σπύρος στην κατηγορία των -59 κιλών, ο Γραμματίκας Οδυσσεάς στην ακτηγορία των -45 κιλών και Ζαχαράκης Χαράλαμπος στην κατηγορία των -28 κιλών.

Χάλκινα μετάλλια κατέλαβαν η Ζαρμακούπη Σεμέλη η οποία έπαιζε στην κατηγορία των -37 κιλών καθώς και ο Ντρίβας Αθανάσιος ο οποίος έπαιζε στην κατηγορία των -55 κιλών.

Είναι γνωστή η «συνταγή της επιτυχίας» που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια οι προπονητές του συλλόγου, αφού οι αθλητές πέραν των προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της έδρας τους ακολουθούν έντονους και εντατικούς ρυθμούς προπόνησης και προετοιμασίας και εκτός έδρας. Έτσι μια ακόμα εμπειρία ήταν η συμμετοχή αυτών και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing, με την επωνυμία OLYMPUS FIGHTS,  που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Λαμίας στις 19 Οκτωβρίου 2014.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές και οι αθλητές μας διαγωνίστηκαν στην κατηγορία kick light κατηγορίες παίδων - κορασίδων - εφήβων - νεανίδων - ανδρών - γυναικών. 

Οι αθλητές: Ζαρμακούπη Σεμέλη στην κατηγορία των -32kg, kick light,  ο Κολοκώτσιος Σπύρος στην κατηγορία  -57kg, kick light, ήρθαν ισοπαλία «παλεύοντας» σε έναν αγώνα. Ο Ντάλλας Βασίλειος στην κατηγορία  -55 kg, kick light, είχε μία ισοπαλία και μία νίκη, ενώ ο Φέγγος Γεώργιος στην κατηγορία -60kg, kick light, έφερε νίκη μετά από έναν αγώνα. 

 taekwondo2