Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

22χρονος «ξάφριζε» ηλικιωμένη στο Βέρνικο Ευρυτανίας - Εξιχνιάσθηκαν τρεις κλοπές - Ποια η λεία του

Νόμιζε πως είχε βρει την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά ένας 22χρονος, υπολόγιζε, ωστόσο χωρίς τον «ξενοδόχο», στην προκειμένη περίπτωση τους άνδρες της αστυνομίας.

kerasoxori-AT

Ο λόγος για έναν νεαρό ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, κατάφερε να αποσπάσει από οικία 88χρονης, στο χωριό Βέρνικο της Ευρυτανίας, το ποσό των 1.500 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είχε εισέλθει, μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, συνολικά τρεις (3) φορές στην οικία της ηλικιωμένης.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, που αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας. Την εξιχνίαση της υπόθεσης είχε αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, από οικία 88χρονης ημεδαπής, στην περιοχή Βέρνικο Ευρυτανίας. Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω κλοπών είναι ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο 22χρονος, το χρονικό διάστημα από τις αρχές του προηγούμενου μήνα, έως και την 10-11-2014, εισήλθε τρεις φορές στην οικία της ηλικιωμένης και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.