Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δήμος Αγράφων. Έργο αγροτικής οδοποιίας στα Βραγγιανά - Πάνω από 9.000 ευρώ η γεωτεχνική μελέτη & η τοποθέτηση πινακίδων

Η εξέλιξη του έργου που αφορά στην αγροτική οδοποιία των Βραγγιανών απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αγράφων, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, στο γραφείο συσκέψεων του δημάρχου κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή.

braggiana-ergo1

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαμπαλής τόνισε πως η επιτροπή πρέπει να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το έργο να προχωρήσει, καθώς «υπάρχει άμεσος κίνδυνος απένταξής του με μεγάλο κόστος για τον δήμο, αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων αν δεν προβούμε στην τοποθέτηση των κατάλληλων πινακίδων», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τον λόγο αυτό, το θέμα κρίθηκε κατεπείγον κι έτσι η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην αξιολόγηση των προσφορών για την ανάθεση της γεωτεχνικής μελέτης του έργου, καθώς επίσης και στην αξιολόγηση των προσφορών για την προμήθεια πινακίδων.

Έπειτα από συζήτηση και έλεγχο των προσφορών, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε η γεωλογική μελέτη να ανατεθεί απευθείας στον Κωνσταντίνο Β. Σελλούντο, Γεωλόγο Μελετητή - Γεωτεχνικό από την Καρδίτσα, ο οποίος προσέφερε την πλέον συμφέρουσα τιμή (από τους τρεις συμμετέχοντες) των 8.302,50 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η προμήθεια πινακίδων ανατέθηκε στην εταιρεία «ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ ΑΒΕΕ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έναντι ποσού 896,55 ευρώ.