Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Η Ράνια Μπουμπουρή στο πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων, με την παιδική παράσταση «Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα»

Επιτυχία αποτελεί για την Ευρυτάνισσα συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ράνια Μπουμπουρή το γεγονός ότι η συναυλία «Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα», που βασίζεται στο βραβευμένο βιβλίο της, συμπεριλαμβάνεται στο χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής.

1

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες (αμφότερες με ελεύθερη είσοδο), στο Πεδίον του Άρεως, το Σάββατο 27 (ώρα 13.45) και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου (ώρα 12.30).

Πρόκειται για μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική, βασισμένη στο βιβλίο που έχει μελοποιηθεί από τον τραγουδοποιό Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας. Κατά τη διάρκεια των συναυλιών τα παιδιά θα γνωρίσουν μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα.

Να σημειωθεί ότι η ίδια παράσταση ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στην Κερατέα, σε κοινό 500 ατόμων.