Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Το CNN αποθεώνει την Ευρυτανία και άλλους 5 χειμερινού προορισμούς της Ελλάδας. Τι γραφεί το CNN για την Ευρυτανία.

Αν και η χώρα μας είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα νησιά της που γεμίζουν κάθε χρόνο από τουρίστες, το ξένο μέσο έχει βρει πολλούς λόγους ένας επισκέπτης να γνωρίσει την Ελλάδα και το Χειμώνα. Έξι μαγευτικούς χειμερινούς προορισμούς φιλοξενεί σε αποκλειστικό άρθρο του για την Ελλάδα το CNN, μεταξύ αυτών και την Ευρυτανία

alt

Το ρεπορτάζ μιλά για τα καταπληκτικά πέτρινα σπίτια που έχουν κατασκευαστεί σε μικρά χωριουδάκια, βυθισμένα μέσα σε καταπράσινα δάση, αλλά και για κάστρα που έχουν μετατραπεί σε πανέμορφες πόλεις.

Θέλοντας να προσελκύσει τον κάθε ενδιαφερόμενο, επιλέγει τα πιο «classy», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, μέρη για να επισκεφθεί κανείς τη χώρα μας κατά τη χειμερινή περίοδο, ιδανικά για ρομαντικές αποδράσεις. 

Η Ηπειρος και τα Ζαγοροχώρια βρίσκονται στις υψηλές προτιμήσεις των συντακτών. Αμέσως μετά έρχεται η Θεσσαλονίκη και ακολουθεί το Πήλιο, η Ευρυτανία και μετέπειτα η Μάνη. Τελικός προορισμός η Μονεμβασιά.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Στο άρθρο τους, για την Ευρυτανία αναφέρονται στο Μεγάλο Χωριό, και τις δραστηριότητες που μπορεί κανείς να βρει, στο Χιονοδρομικό κέντρο, τα ποτάμια αλλά και το Μοναστήρι Προυσού. Για διαμονή προτείνουν το Anerada Inn στο Μεγάλο Χωριό.Αποτελεί μεγάλη και δωρεάν διαφήμιση για τον τόπο μας.

Για την Ευρυτανία γράφουν: (Σε ελεύθερη μετάφραση)

"Για Χιονισμένο τοπίο: "Ανεράδα Inn (Ευρυτανία, Μεγάλο Χωριό).  Εβρισκόμενη στην καρδιά της Ελλάδαςη περιοχή της Ευρυτανίας διαθέτει παραδοσιακά χωριά, εντυπωσιακά φαράγγια,  πλήθος από δασωμένα βουνά και ιστορικά μοναστήρια. 

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να διασκεδάσουμε με δραστηριότητες στη φύση, συμπεριλαμβανομένου των χειμερινών σπορ στο χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχιού, στις πλαγιές του όρους Τυμφρηστός, και έπειτα με δραστηριότητες μετά το σκι στην ζωντανή πρωτεύουσα του νομού, το Καρπενήσι. Σε κοντινή απόσταση, πολλά ελκυστικά χωριά προσφέρουν παραδοσιακούς ξενώνες και ξενοδοχεία.

Στο Μεγάλο Χωριό, το ξενοδοχείο  "Ανεράδα Inn" αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την περιοχή. 

Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του διαθέτουν μια ρομαντική διακόσμηση εξοχικού στιλ. Είναι ένα διώροφο σπίτι στον κήπο με τζάκι που θα βρείτε πολύ πρακτικό τις κρύες βραδιές του χειμώνα. Υπάρχει επίσης και μια άριστη επιλογή κρασιών."

Διαβάστε εδώ το αυθεντικό άρθρο του CNN

 

Δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξε το CNN για το άρθρο του 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt